Duel Masters
dobra już się tak nie czepiaj . xDD Ja też się wkurzam na pita często i mówię żeby powtórzenia, literówki poprawiał, ale on się nie słucha. Aha, on ma 12 lat, a chyba w lipcu skończy 13 .
Administrator
No ale Gaukazu niestety dobrze mówi...
no wiem, że klopsikowi nie idze dobrze, moje arty czyta Wam się lepiej nie ? xDDDDDDD taki żart, ale chyba troszkę lepiej piszę od Pita .
Ja mam 12, ale rocznikowo i nie przeszedł bym do piątej klasy gdybym nie znał wartości przecinka czy myślnika... Ja rozumiem, że on się "poświęca grze" i zamiast na polaku uważać sobie gra z kolegami, ale co z tego, że on się dużo o karciance dowie, jak nie będzie umiał tego opisać? Zresztą z tego co widzę to jego pojęcie o tej grze jest znikome. ja bynajmiej ma umysł i bez powodu ma średni ponad 5.0 i uważam na polaku bo chce mieć 5 debilu
wiedziałem picie że tak zareagujesz, ale bez przesady, twoje arty nie są doskonałe . xDD Gakuzu tylko ci dał rady, żebyś lepiej je pisał, bo kilka(naście) błędów jest. sam zwracałem ci na to uwagę, ale mnie nie posłuchałeś, mówiąc "to nie polski" . xDD A tak w ogóle to Pit jest dobrym uczniem, na którego w szkole mówię QJON . xDD Średnią też ma wysoką bo 5. coś tam, nie pamiętam . xDD
1. Proste zadanie matematyczne: 11 to 11, a nie 10, tak jak ty napisałeś.
2. Skoro z taką znajomością zasad gramatycznych itd. itp. masz 5 z polaka w 6 klasie to gratz (chyba wujek matematyk, tak?)
3. Przeczytaj sobie mój art o Drafcie i ew, oj sry zapomniałem, że nie rozumiesz skrótów! No więc ewentualnie możesz też przeczytać mój art o Ghostach (trochę dupny, ale przynajmniej poprawny gramatycznie[ aj, przecież emo nie wiedzą co to gramatyka! :])
4. Nie chcę się z tobą kłócić więc zamiast bez sensu wrzeszczeć: "Ja się staram, ja się staram!" poćwicz trochę pisownię i będziesz git pisał.
looz looz nie chciała mi się na to zwracać uwagi i już !!!!
będę tera patrzył looz ??
mój dziadek jest matematykiem ale nie uczy i w niczym mi to nie poprawia oceny;p
Wszystko "ładnie i pięknie" <- co do tego to Joke xP ale w tym twoim 4Fun decku, jest mały błędzik. A mianowicie Bolshack Dragon i Bolmeteus Steel Dragon nie pasują w jednej talii z Bolshack Yamato Dragon i Bolmeteus Samurai Dragon. Musisz wybrać albo honorowe stare angolce, czy top ultra extra dżapańce. ;] I według "mnie" Apocalypse Vise = Hell Scraper.