Duel Masters
ja mogę dodać tylko, że: dodaj jednego Queena i jedną Glenę albo zamień ją na 2x Bluum, Jil Warka out, a Pala Olesis +1 (one się raczej "gryzą") . To wszystko z mojej strony. Czy Diamond Sword jest aż tak potrzebny? dla mnie out, a jak się dobrze spisuje to +1
Ocena 6-/6
właśnie szukam 2x Queen i te bloksiki Bloody Shadow(3 wystarczą) i wtedy wywale Bluuma i Glene
Administrator
Ja będę miał 2x Bloody Shadow'y ;]
A co do tego całego Cabalt, the Patroller to mam go w pupce bo i tak już nie gram RUB'em u.u
Nie dość, że baardzo pomogłeś fiuczerowi to jeszcze zaspamowałeś Baza . xDD -> A w czym mu miałem pomóc jak i tak z tego co bym zfix'ował to i tak by nie zrobił u.u W dodatku chyba za bardzo podnieca się Japońskimi kartami bo ten Alcadeis jest kompletnie nie potrzebny tak jak inne Dżapańce... Chyba, że chce oszpanować kartami to to rozumiem ;]
czy ty Baza jesteś głupi czy niedorozwinięty.Sam się srasz Spermasam i to według ciebie nie jest podnieta.Po prostu jesteś zazdrosny ze nie maz takich japońców jak ja.
Nie pierdziel że queen nie jest potrzebna,każdy by ja chciał.Choćby za same staty.A niech tylko wyjdzie na pole to jedyne co masz to spermas,reszte spellów możesz kłaść na mane.Więc życze powodzenia
Baza @ W dodatku chyba za bardzo podnieca się Japońskimi kartami bo ten Alcadeis jest kompletnie nie potrzebny tak jak inne Dżapańce... Chyba, że chce oszpanować kartami to to rozumiem ;]
Najgłupszy tekst który słyszałem w życiu aż sobie dam taką sygne żeby cie wszystkie osoby wyśmiały
Sygna wymiata . xD
Ej Baza fiuczer ma racje Queen to jest świetna karta i się bardzo przydaje. Sam ją miałem mieć w my deck.
Co do decku. Jak zdobędziesz Alca to wywal glene już. Napweno jila wywal i pala +1. Nie chce mi się sprawdzać dżapańców, ale wierze ża są spoko.:}
BUY jest na 6-, a nawet na 6 ))))
Administrator
Sam się srasz Spermasam i to według ciebie nie jest podnieta.
Bo Spermas to świetna karta i uwierz m, że bardziej przydatna niż jakieś Queen'y i jakieś Diamond Sword'y (to akurat w ogóle nie jest potrzebne. Wsadziłeś to chyba na siłę)... W tym Deck'u prawie nic do siebie na pasuje. Diamond Sword jest beznadziejne do tego Deck'a. To tak jak bym sobie wsadził do zwykłego BUY'a Dimond Cutter i ciekawe jakbyś mnie wyśmiał... Wsadziłeś to na siłę, a do atakowania są inne stwory...
Nie będę się już wypowiadał na temat tego całego BUY'a jeśli można to tak nazwać ale na 6/6 to to na pewno nie zasługuje.
Po prostu jesteś zazdrosny ze nie maz takich japońców jak ja.
Mwhahahahaha. Rozwaliłeś mnie tym tekstem <hahaha> Wolałbym mieć 1x Spermas'a niż te wszystkie twoje Japońskie karty w tym Deck'u u.u
Ja np. nie lubię szpanować takimi kartami ale nawet gdy mam to nie robię wielkiej sensacji, że ''ale jestem zajebisty mam Japońskie karty, zazdrościcie mi, ale super'' Nie lubię takiego szpanowania.
A co do tej sygny to nie masz prawa mnie obrażać i ją usuwam i dostajesz -1 za obrażanie mojego mienia...KTÓRE SŁOWA BAZA DOKŁADNIE
I nie, że jestem zły na Ciebie tylko mówię to co uważam.
Nie będę się już więcej wypowiadał n ten temat...
jednak jesteś głupszy niż myślałem
Czy ty kolego wiesz że mam prawo robić co chce ze swoją sygną i ie masz prawa się do nie wtrącać.Poczytaj sobie inne sygny na etcg jeżeli tutaj nic ciekawego nie zobaczyłeś
I POWIEDZ MI KOLEGO KTÓRE SŁOWA CIE OBRAŻAJĄ W MOJEJ SYGNIE BO JAKOŚ TEGO NIE WIDZE.JAK BYŚ MIAŁ OKULARY TO BYŚ ZOBACZYŁ ŻE TO SĄ TWOJE SŁOWA>JA NIC NIE DODAŁEM ANI NIE ZMIENIŁEM
Nie mówiąc nic są to istne słowa bazy ;p
Administrator
Fiuczer (17-02-2009 16:07)
Pozdro i poćwić debilu,lukaj sygne na etcg niech się z ciebie śmieją to jest rozmowa z gg i nie masz prawa jej tu wtrącać
Ty jesteś nienormalnym, psychicznym psycholem ! Boję się Ciebie !
Tu mnie obrażasz !
I co dajesz mi -1 za ''Za to że jesteś ślepy i nie masz prawa wtrąc się do mojej sygny'' a dokładnie we wcześąniejszej sygnaturce miałeś napisane ''niech się z ciebie śmieją'' i moze mi powiesz, że to nie jest obraźliwe?! Na dodatek daję Ci -1 za to że mnie obrażasz, a ty sobie to kasujesz jak był byś nie wiadomo kim(żal mi ciebie dzieciaku.Ja nie mam takiej opcji do kasowania i zastanów się co mówisz). No ku[beep]a Bogiem chyba normalnie.
A co do twojej sygny na etcg to proszę Cię nie ściemniaj chociaż tam bo nic nie mówiłem, że Super Spark jest nie potrzebny i Kraken tylko mówiłem o DIMOND SWORD ! To nie pierdziel głupio, że mówiłem o tamtych ! Baza@kompletnie nie potrzebny tak jak inne Dżapańce
Jeżeli chodziło o sworda to się zastanów się jak pisze się liczbe pojedynczą.Sam piszesz w liczbie mnogiej czyli chodziło ci o moje inne japońce
Baza ale tak szczerze to czym cię obraził na naszym forum, jak w sygnaturce miał twoje słowa i nic więcej.;P
Jak będziecie tak się zachowywać to dostaniecie po minusie. ;P
Bazagazeal napisał:
bo ten Alcadeis jest kompletnie nie potrzebny tak jak inne Dżapańce..
No baza widzisz tu pisze że Queen jest nie potrzebny jak i inne dżapańce;p