header17280.jpg)
Duel Masters
Nature
4x Adventrue Boar
4x Bronze Arm Tribe
4x Barkwhip, the Smasher
2x Invicible Unity(Jakby walka tyle trwala to sie przydaje)
4x Mana Bonanza(Aby szybciej unity rzucić)
2x Fighter Dual Fang
2x Stringer Horn, the Delver
Dark
4x Propeller Mutant
4x Mongrel Man
4x Daidalos, General of Fury
4x Terror Pit
4x Bloody Squito
2x Dark Clown
2x Pierr, Psycho Doll
Multi
2x Unleashed Getchell

może nie fixe tak jak się to powinno robić,bo od razu jak zobaczylem spis kart to padłem.TO JEST RUSH??!!!!Ty chciałeś mnie śmiechem zabić-niestety ci się nie udało
2x Invicible Unity(Jakby walka tyle trwala to sie przydaje)
4x Mana Bonanza(Aby szybciej unity rzucić)
To ma być rush powiadasz.To pozdro
Reszta kart jakoś ujdzie
4x Adventrue Boar na 4xŚwinie
Jak rush to musi być coś za 1manę

Rzucanie Bonanzy w Rushu? O.o Unity? LOL?
Getchell jak już coś, to obowiązkowo zamień na Absorbing Serigel. Myślisz, że w tej talii będziesz miał w 6 turze coś jeszcze na ręce?
W ogóle ta talia to pomyłka.
Uwielbiam jak Atan tak pisze ;d
Tak bede miec cos na rece
jezeli mogrel bedzie w polu to tak a z reszta mowcie jak chcecie ja w dm gram odkad sie zarejestrowlame na ofrum wiec nei za ldugo to sam oje poczatki możei pomyłka lae przyjemnie mi się nią gra

Drobne poprawki nasz Homiczku
Rush polega na szybkim atakowaniu i rozwaleniu oppa,w tym rodzaju decku nie liczymy się za bardzo z maną wystarczy 3-5 i jest git
Ty nie masz rusha
Mongrel jest błędnym twoim myśleniem,dlaczego pewnie spytasza.A dlatego że w rushu to ty atakujesz oppa ale nie jego stworki lecz jego tarczke więc drawu nie będzesz miał.Druga sprawa że nie masz removali typy Dymy,HV lub TP więc Mongrel stoi sobie tylko na polu aż go opp nie ściągnie.Jedyne co to zostaje Daidalos lecz przypominam że to ma być rush a tu każdy tani stworek jest na wagę złota.Więc bez sensu jest niszczenie ich sobie

homik tym deckiem naprawdę mnie rozwaliłeś, aż fixować się nie chce . xDDD